1. CONTACT.

ADVIES OP MAAT.

Nadat we je aanvraag via bijvoorbeeld email, de website, telefoon of WhatsApp hebben ontvangen, nemen we binnen een week via e-mail contact met je op voor een eerste afspraak.

Dat kan in de showroom van NoNoo in Zwolle, maar voor direct advies op maat komen we graag bij jou thuis.

2. EERSTE GESPREK.

HET MODULAIRE SPEL MET DE BASISELEMENTEN.

We bespreken de uitgebreide mogelijkheden voor de buiten- en binnenkant van de NoNoo. NoNoo geeft advies hoe jouw unieke NoNoo-kast het best tot zijn recht komt in jouw interieur. Denk hierbij aan optimaal gebruik van je ruimte, kleurgebruik en een gewenste kastinrichting. Zo komen we tot de vertaling van jouw interieur-wensen naar jouw unieke modulaire droomkast op maat.

3. VAN VOORSTEL TOT PRODUCTIE.

DE BOUW VAN JOUW NONOO WANDKAST.

Hier komt jouw droom tot leven! De bouw van jouw zelf samengestelde kast gaat van start. Een spannends maar ook leuke tijd, want het duurt niet lang meer voordat je kunt genieten van jouw eigen creatie. De productietijd is ongeveer vier weken, daarna gaan we naar de volgende fase: het leveren en monteren van NoNoo op locatie.

4. LEVERING & MONTAGE

DE KAST VOOR JOUW INTERIEUR.

Onze service kent geen grenzen. We leveren en bevestigen de NoNoo gebruiksklaar op de gewenste locatie. Heb je specifieke wensen omtrent het monteren van jouw wandkast? Zoals het zwevend monteren? Je kunt ons altijd naar de mogelijkheden vragen.

5. EXTRA

VERANDEREN, VERHUIZEN EN UITBREIDEN.

De hoge kwaliteit en de modulaire opbouw van de NoNoo maakt dat de kast met simpele ingrepen zelf opnieuw in te delen is. Daarnaast is de NoNoo-kast altijd uit te breiden en eventueel ontbrekende panelen zijn bij te bestellen. Ga je verhuizen? Wij kunnen je helpen met het verhuisklaar maken van jouw NoNoo-kast.

KIJK MEE IN ONZE WERKPLAATS.