NoNoo Modulair kastensysteem | Onze werkwijze

Stap 01

Inventarisatie.

Je kunt zelf om je heen kijken of je nieuwe woonomgeving visualiseren.

Maak je eigen wensenlijst:

  • hoeveel opbergruimte heb ik nodig
  • waar komt mijn TV te staan
  • moet het kleurrijk worden
  • mag er hout in voorkomen of moet mijn kast een “naturel “ uitstraling krijgen.

STAP 02

Vorm en kleur bepalen

Na je inventarisatie gaan we naar de volgende stap. Het samenstellen van je kast.

Hoe doe je dat.

Wij hebben een aantal mogelijkheden om je bij het keuzeproces te begeleiden.

Advies aan huis

Het beste advies is ons inziens bij jou thuis . Wij nemen de kleurstalen mee en spelen het spel met de blokjes. De kleur- en houtsoorten kunnen het beste ervaren worden in de omgeving waar de kast komt te staan. Dit doen wij geheel vrijblijvend en gratis.

Maak direct een afspraak

Bezoek NoNoo Lab

Hier kun je de NoNoo live zien, de kwaliteit ervaren en het kleurenspel spelen. Je kunt ons NoNoo Lab bezoeken op afspraak en er is gelegenheid om langs te komen op onze Demodagen. Deze vinden plaats op iedere eerste zaterdag van de maand.

NoNoo Box aanvragen

Met onze gratis NoNoo Box kun je thuis de kast gaan samenstellen. Pak je moment om met de kleurkaartjes te gaan combineren. Zo ontstaat een indicatie van je eigen NoNoo kast.

WhatsApp video contact

Een snelle en makkelijke manier om als oriëntatie te communiceren. We kunnen jouw interieur zichtbaar krijgen en vervolgens onze opgestelde kasten laten zien. Middels de blokjes leggen we je NoNoo neer en krijg je een beeld van hoe je kast kan gaan worden.

Een mooi voorproefje!

Zelf samenstellen

Je kunt de zelf samenstel module gebruiken, je NoNoo intekenen en vervolgens de prijs aanvragen. Neem de tijd, ga op de stoel van de ontwerper zitten en bekijk in alle rust je eigen creaties. Zelfs de binnenkant van de kast kun je hier inzichtelijk krijgen en de tekening opslaan.

STAP 03

Productie

Nadat je kast naar tevredenheid is samengesteld, nemen wij jouw NoNoo in productie. De levertijd is 4 tot 5 weken.

STAP 04

LEVERING & MONTAGE

Nadat we de plaatsingsdatum met jou hebben afgestemd, komen onze monteurs je NoNoo kast leveren en monteren. Optioneel kunnen ter plaatse snoeren worden weggewerkt dmv kabeldoorvoer. Zo laten wij de NoNoo gebruiksklaar achter!

STAP 05

Service: aanpassen, verhuizen, uitbreiden.

Eens een NoNoo altijd een NoNoo.

De hoge kwaliteit en de modulaire opbouw van de NoNoo maakt dat de kast met simpele ingrepen opnieuw is in te delen. Daarnaast is de NoNoo altijd uit te breiden en kunnen ontbrekende panelen bijbesteld worden.

Ga je verhuizen? Wij helpen je met het verhuizen van jouw NoNoo, zodat de kast ook in jouw nieuwe woning de plek krijgt die het verdient.

KIJK MEE IN ONZE WERKPLAATS.