Een unieke Nonoo

De Nonoo is helemaal naar wens samen te stellen! Een eigen gekozen samenstelling geeft een unieke kast. 

Om de gewenste Nonoo te ontwerpen, kan worden uitgegaan van de mogelijkheden zoals op deze website staan. De Nonoo-elementen worden standaard geleverd met een in hoogte verstelbare plank. Daarnaast zijn er opties tegen meerprijs zoals lades, wijnrek, andere kleuren etc. Roel komt graag langs om te helpen de vorm te bepalen en te adviseren over kleur en interieur van de Nonoo. Specifieke wensen zoals de mogelijkheid tot snoeren wegwerken of afmetingen aanpassen, kunnen vanzelfsprekend tijdens het bezoek besproken worden.

Maak een vrijblijvende afspraak

nonoo_stalen

Van wens naar kast

Gesprek

Tijdens de afspraak aan huis neemt Roel de kleurenstalen mee zodat de werkelijke kleuren te zien zijn. Hij adviseert over de buitenkant en de binnenkant van de Nonoo. En hoe alle wensen te vertalen zijn naar mogelijkheden.

Maak afspraak

Prijs-oriëntatie

Bekijk gerust alle Nonoo-voorbeeldmodellen op deze site. Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van Nonoo helpt de zelf-samenstel-module. Bouw daarin een Nonoo en gelijk verschijnt de prijs.

Afleveren

Na een geplaatste bestelling duurt het 4 weken voordat de Nonoo op de gewenste locatie wordt gemonteerd en gebruiksklaar achtergelaten.